6 Kasım 2015 Cuma

Kadınlar ya lezbiyen ya da biseksüeldir

Merhaba,
 
Dün The Telegraph gazetesinde okuduğum bir haber bana çok ilginç geldi ve buradan paylaşmak istedim.
 
Habere göre İngiltere'de Essex Üniversitesi Psikoloji Bölümünden Dr. Gerulf Rieger tarafından yürütülen bir çalışmada 345 kadın üzerinde yapılan araştırmalar sonucu teste katılan kadınların %82'sinin hem kendi cinslerine hem de karşı cinse karşı cinsel olarak uyarıldıkları tespit edildi. Katılımcıların arasında kendisini heteroseksüel olarak tanımlayan kadınların %72'sinin hem erkek hem de kadınlara karşı ciddi olarak uyarıldığı saptandı.
 
Çalışmada teste katılan kadınlara kontrollü bir ortamda hem çıplak kadın hem de çıplak erkek resimleri gösterildi. Kullanılan sistemlerden biri katılımcıların gözbebeklerinin takip edilmesiydi. Cinsel uyarılma belirtisi olarak bilinen gözbebeklerinin genişlemesi izlenerek veri toplandı.
 
 
 
Dr. Gerulf Rieger bu çalışmanın ışığı altında kadınların tamamen heteroseksüel olmadıklarını, biseksüel veya lezbiyen olarak tanımlanmalarını daha doğru olacağını söylemiş. Rieger, sokakta gördüğümüz kadınların giyim veya tavırlarına bakarak cinsel tercihlerinin ne yönde olduğunu anlamamız mümkün değil  diye de eklemiş.
 
Daha önce de burada yazdığım gibi cinselliği bir yelpaze olarak görmek gerektiğine dair bir kanıt daha. Cinsel tercihlerin kişilere göre belli yüzdelerle ifade edilmesi çok daha gerçekçi. Hepimiz heteroseksüel ve homoseksüellik arasında bir yerlerdeyiz, tam ortada duranlar ise biseksüeller. Cinselliğe bu gözle bakmak, zor gelen bazı kavramları daha iyi anlamamıza ve kabullenmemize yardımcı olacaktır.
 
Hep söylediğim gibi kendinize karşı dürüst olun kendinizde bulacağınız farklılıklarla barışın, mutluluğu bu noktada bulacaksınız. Entelektüel zenginlik bu farklılıklardan doğar ve insanlık bu renklilik sayesinde zenginleşir.
 
Sevgiler Melissa

3 Kasım 2015 Salı

Ofis Tuvaletinde Masturbasyon

Merhaba,
 
İş yoğunluğum sebebiyle yazılarıma uzun bir ara vermek zorunda kaldım ama yeniden sizlerle aklıma takılanları paylaşabildiğim için çok mutluyum. Bu kez konu eskiden beri sık sık başıma gelen bir durumla ilgili. İş yerinde libido krizi.
 
On beş yıldan beri ofis  çalışanıyım. İş hayatım plazalarda ve ofis ortamlarında geçti. Beni daha önceki yazılarımdan bilenler bilir, libidosu yüksek, yeni fikirlere açık ve meraklı bir kişiliğim vardır. Dominant ve teşhirci taraflarımı da unutmamak gerekli.
 
Yıllardır çalışırken firma ve mekandan bağımsız olarak  haftada birkaç kez  kasıklarda kasılma ve dalgalanmayla başlayan, çarpıntıyla devam eden ve beni tuvalete sürükleyen krizler yaşamaktayım.  Ortamda veya  zihnimde beni tahrik edecek hiç bir unsur olmasa bile bu ani krizler yıllardır hayatımın bir parçası olmuş durumda.
 
Hafta başında bu krizlerin bir yenisini yaşadığımda bu konuyu paylaşmaya karar verdim. Ben bu ani libido krizlerimi strese bağlıyorum. Stresle başa çıkmak için ihtiyaç duyduğum mutluluk hormonlarını salgılamada işime yaradığını bildiğim mastürbasyon burada devreye giriyor.
 
Nadiren oturduğum yerde bacak bacak üstüne atıp kasıklarımı sıkarak da orgazm olduğumu biliyorum ama genelde bayanlar tuvaleti en çok kullandığım mekan.
 
Bu Pazartesi günü çalışırken ani bir kasılmayla tuvaletin yine beni çağırdığını anladım. Üst üste iki orgazm bana ihtiyacım olan rahatlamayı sağladı... Bu arada bir fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim.
 
 
 

Benim yaşadıklarımın benzerini yaşayan bir arkadaşım daha var ancak çevremde  bu tür tecrübeleri olan başka tanıdığım yok. Bu konuda sizlerin de duyum veya tecrübelerinizi bilmek isterim.
 
Her zaman olduğu gibi farklılığınızın farkında olun ve bununla gurur duyun diyorum. Hayatınızdan renk eksik olmasın.
 
Sevgiler Melissa