21 Ocak 2016 Perşembe

Erkekler tuvaletinde bir kadın!

Merhabalar,

Sıkıntılı bir başka dönemin ardından yazma fırsatını bulduğum için çok mutluyum. Sıkıntılı dönemlerin ardından bende garip dışavurumlar ortaya çıkar genellikle... Sıkıntıyı kafamdan uzaklaştırmak ve birikmiş stresi atabilmek için bazı aşırılıklar yaparım mesela...

Geçen Cumartesi gecesi bir arkadaşımla biraz rahatlamak için bir gece kulübüne gittik... Bir kaç saatin ardından  sizlere daha önce de bahsettiğim rahatsızlık başladı bende. Mastürbasyon yapma krizi öyle aniden ve şiddetli bir şekilde bastırdı ki hızla tuvaletlere yöneldim.

Bilenler bilir kadınlar tuvaletine iki kişinin girebildiği sürede erkekler tuvaletine sekiz kişi girebilir. Kısacası kadınların tuvalet kuyruğu bitmek bilmeyip erkekler tuvaleti boşalınca, bekleyenlerin arasından sıyrılarak garip bakışlar altında erkekler tuvaletine giriverdim. Boş bir kabine attım kendimi ve rahatlamaya koyuldum. Tamamen kendi dünyama konsantre olmuş durumda  heyecan üstüne heyecan eklemeye çalışıyordum. Kendi fotoğraflarımı çekmek konusunda dayanılmaz bir istek duydum, telefonumu çıkardım ve işe koyuldum... İçimde var olan heyecan, erkekler tuvaletine girmiş olmak ve fotoğraf çekmeye başlamak da üzerine eklenince beni benden almış ve tamamen kaybolmuşum bir süreliğine sanırım...

Kendime geldiğim anda aşağıda sizlerle paylaştığım fotoyu çektiğimi hatırlıyorum.
 
 
 

Kafamı kaldırdığımda, kendimle meşgul olma telaşıyla kilitlemeyi unuttuğum kapıyı açmış, içeri girmiş ve beni seyreden bir adam gördüm. Ağzı kulaklarında bana bakıyordu ve  işemek için girdiğinde yarı yarıya indirmiş olduğu pantolon fermuarını tamamen açmak yada  kapamak arasında kararsız kalmış gibiydi.

Garip bir sakinlikle külotumu yukarı çektim, adamın fermuarının olduğu bölgeye küçük bir şaplak indirdim ve gülerek dışarı çıktım... O gece o tuvalette boşalanın sadece ben olmadığımdan kesinlikle eminim.
 
Hayatınızdan farklılık ve farkındalık eksik olmasın.
 
Sevgiler Melissa