16 Eylül 2014 Salı

İtaat etmenin sıradışı yolları

 
Merhabalar,
 
Dün gece uyku tutmayınca kafama bir sürü garip düşünce üşüştü, bunlardan biri de itaat etmenin farklı yolları oldu... 

İtaat etmenin daha az alışıldık yolları da var. Diğer bir deyişle sub yaşam tarzının bazı alt türleri bunlar. Forced feminization, sissification, public humiliation ve cuckoldry. Yani zorla kadınsılaştırma, kız kardeşleştirme, aleni aşağılama, sadakatsizlik ve zina severleştirme. Türkçe karşılıklarının bile tam oturmamış olmasından da anlaşılıyor ki bu alt türler daha az ortalıkta görünüyor. Bu daha nadir tercih edildiklerinden de olabilir, tepki görmesinden çekinildiği için bastırılıp, açıkça ifade edilmediklerinden de...


Başlıklara tek tek bakacak olursak:

Forced feminization: Bir sahibenin emri altındaki bir erkek köleye uygulanan, cinsiyet değiştirme oyunudur. Bu oyuna karşı cinsin kıyafetlerinin giydirilmesi, zaman zaman makyaj, manikür, pedikür yapılması da dahildir. Feminen davranışlar konusunda eğitim vermek ve köleyi erkeksilikten uzaklaştırmak amaçlanmaktadır. Köleye bir kadın ismi takılması da yaygındır. Bu uygulamalarda strap-on kullanılması, kölenin sahibeye anal ve oral hizmet vermesi beklenebilir. Hatta başka erkeklere hizmet vermesi dahi istenebilir. Orgazm kontrolü de, ki bunun için genelde bir bekaret kemeri kullanılır, yaygındır. Buradaki amaç erkeğin, maskülen tavırlarının kırılması ve kölenin edilgenliğinin pekiştirilmesidir.

Sissification: Aslında forced feminization uygulamasının bir yan ürünüdür. Erotik bir aşağılama yöntemidir. Erkek kölenin kadın kıyafetleriyle hizmet etmesi sağlanır. Genellikle tüm ev işleri köle tarafından bu şekilde yapılır. Klasik kostüm seksi hizmetçi kıyafetidir. "Sissy" kavramı kadınsı, efemine, geleneksel erkek kavramının dışında kalan erkekler için kullanılan bir terimdir. Tam tersi durumlar için yani erkeksi kadınlar için de "Tomboy" kavramı kullanılır.

Public humiliation: Topluluk içerisinde, açık alanlarda kölenin edilgenliğinin ve sahipli olduğunun vurgulanması ve farklı giyim tarzı, emre itaat gibi bazı uygulamalarla kölenin bu ortamlarda aşağılanmasıdır. En basit örneği sosyal paylaşım sitelerinde bir köleden sayfasında sahibesinin kim olduğunu belirtmesi, sahibenin arzusuna göre, yazı veya fotoğraflar paylaşmasıdır. Böylece köle,  sanal topluluk içinde sahibesi tarafından aşağılanma yoluyla  edilgenliğinden duyduğu memnuniyetin anlaşılmasını sağlar.


Cuckoldry: Standart toplumsal normlarda eşin aldatılması kabul edilemez olsa da burada eşin veya sahibenin paylaşılması, eşin veya sahibenin cinsel anlamda "başkalarına ulaşılabilir" ancak "kişiye yasak" olması ve kişinin bundan zevk alması durumudur. Zaman zaman kişinin, eşinin veya sahibesinin başkalarıyla cinsel ilişkisine tanık olmak zorunda bırakılması, hatta bu sırada bazı hizmetleri yerine getirmesinin beklenmesi şeklinde uygulanmaktadır.

Bu uygulamalar ayrı ayrı veya birbirini destekleyecek şekilde bir arada kullanılabilmektedir. Yöntem olarak ayak, ayakkabı ve naylon fetişi olan ve sub eğilimli erkeklere uygundur.



Daha önce de defalarca söylediğim gibi farklı eğilimleri olan ve bunları kimseye zarar vermeden yaşayan kişilere karşı yapılabilecek en kötü şey, ayrımcılık ve dışlamadır. Bu, bir insana yaşam alanı ve söz hakkı bırakmamak ve onu, bir nevi ölüme terk etmekle aynı şeydir. Farklılıklar hayatımıza renk getirir ve onu zenginleştirir. 
Önemli olan   kendi özgürlüğümüzün sınırının, başkasının özgürlüğüne müdahale  etmeye başladığımız yere kadar olduğunun bilincinde olmak ve hepimizin insan olduğunu unutmamaktır.

Sevgiler, Melissa




1 yorum:

  1. Bu yontemlerin bazilari iliskide sub tarafi pasiflestirmekte, yani senin dedidign gibi edilgenliginin pekistirilmesinde, kullanildigi gibi aslinda hic sub olmayanlarda da bulunabilen egilimler. Ornegin bir crossdresser sub olabilir de olmayabilir de. Ama zorlamayla yasandiginda bu bir zorla kadinsilastirma oluyor.

    Bu gibi kelimelerin Turkcelestirilmesi gercekten guc. Dogrudan cevirmektense daha uygun karsiliklar bulunabilir belki ama oturmasi her sekilde zaman alacaktir.

    YanıtlaSil