3 Eylül 2014 Çarşamba

Kölelere Tavsiyeler

Merhabalar,
 
Topuklu ayakkabı fetişim ve biraz da teşhircilik merakım, BDSM benim yaşam tarzım olmasa da,  çok sayıda köle adayı ile tanışmama vesile oldu. Söz konusu köle adayları olunca kendimi bu konuda bir şeyler yazmak zorunda hissettim.
 
Kendini kadınların karşısında edilgen hisseden, erkek olduğu için kadının yanında alt sınıftan olduğuna inanan ve tam bir teslimiyet duygusuyla sahibesine hürmet ve hizmet etmek isteyen köle adayları için tavsiyeler başlıyor...
 
 
 
Görgü ve terbiye: İster sanal ortamda ister gerçek hayatta kimse saygısız, düşüncesiz ve görgüsüz tavırlardan hoşlanmaz. Bir köle adayı olarak kendinizi gösterebilmek için bu konu ilk önceliğiniz olmalıdır. Kendinizi mutlaka geliştirin.
 
Temizlik ve bakımlılık: Temiz, bakımlı ve düzgün giyimli olmak her zaman önemlidir. Sahibenizin saç, sakal, kıyafet vb. konularda  size uygun gördüğü tarzı benimsemeniz tavsiye edilir.
 
Teslimiyet ve itaat: Köle adaylarının aklından çıkarmaması gereken bir konu da kölelik hizmeti sırasında yapılan her şeyin Sahibenin mutluluğu ve rahatı için yapılıyor olduğudur. Köle için yapılan bir şey yoktur. Sahibe her şeyin en iyisini hak eder ve köleden bekler. Söz konusu hizmet sırasında Sahibeye tam bir teslimiyet ve itaat şarttır.
 
Masaj: Her köle adayının olmazsa olmazıdır. Neredeyse tüm sahibelerin beklediği bir hizmettir. Ciddi anlamda masaj bilgisi her zaman tercih sebebidir.
 
Ev İşleri: Köle adaylarının temizlik, çamaşır, bulaşık gibi konularda bilgi sahibi olması beklenir.
 
Yemek: Köle adaylarında en aranan özelliklerden biri de iyi birer aşçı olmalarıdır. Yemek yapmayı bilmenin yanı sıra, sofra adabı ve sunum konularına da hakimiyet önemlidir.
 
Tamirat İşleri: Bu, köle adaylarının bilgi sahibi olması gereken bir diğer konudur. Köle dururken eve tamirci çağırılmaz.
 
Güzellik ve bakım hizmetleri: Köle adaylarının makyaj, ağda, manikür ve pedikür konularında bilgi sahibi olmaları şarttır.
 
Alışveriş: Köle adaylarının kadına özel alışveriş konularında Sahibelerine sunabileceği pek çok hizmet vardır. Giyim, ayakkabı, güzellik ve bakım ürünleri konusunda zevk ve bilgi sahibi olan bir köle Sahibe tarafından alışverişe rahatlıkla gönderilebilir.
 
Maddi durum: Bu sahibeden sahibeye değişebilir. Çoğu sahibe kendi kazancı ile geçinir ve kölesine bakar. Köle sebep olduğu harcamalar konusunda dikkatli olmalıdır. Bazı sahibeler kölelerinden bir saygı ifadesi olarak maddi değeri olan hediyeler bekleyebilir. Profesyonel hizmet veren sahibeler bunun maddi karşılığının ödenmesini bekler.
 
 
 
Kısaca özetlemek gerekirse ister sanal, ister gerçek hayatta olsun bir köle adayının Sahibesi için yaşamaya ve ona hizmet etmeye hazırlıklı olması gerekir.
 
İşte böyle... Köle adaylarına yardımcı olabileceğini düşündüğüm bazı bilgileri derlemeye çalıştım. Her zaman olduğu gibi, başkalarına zarar vermediği sürece kişisel tercihlerin  özgür olması gerektiğine olan inancımı tekrarlıyor ve bir sonraki yazımda buluşmak üzere diyorum.
 
Sevgiler, Melissa
 
 
 
 

3 yorum:

  1. Biz kölelerin çelişkisi sosyal hayattaki kudretimizin bir Sahibe tarafından seçilmekteki en büyük artımız oluşu. Beşeri münasebetlerdeki başarı, itaatkar bir ruh, ve maddeler halinde açıkladığınız unsurların tamamı olmazsa olmazlardan. Biz kölelerin belki de en büyük kaybı Melisa Hanım sizin yalnızca bir fetişizm kraliçesi olarak var olmanız...İtaatkar.

    YanıtlaSil
  2. Yeni pozlar olsun ltf Tsk

    YanıtlaSil
  3. Bütün duyu organlarim teyakkuz halinde. Size ulaşmaya çalışmanın ne kadar tehlikeli oldugunu hissedebiliyor, engel olamiyorum. Zihnim karişip, hayatımda yaptigim 2 büyük yanlışlığa yenisini ekleme refleksini gösterirken, yazılarınızı ezberleyip,sessiz kalan binlerce kölenin, duygu yoğunluğunda, yere daha saglam basan ayaklarınızın sesini duyabiliyorum.
    Şöyle bir arkama dönüp, icinde bulundugum sürüyü süzüyorum ve bendeniz daha fazla sessiz kalamiyorum.
    Sürüden ayrilma kararimin sonucuna boyun eğiyorum artık.
    Efsane devam edip sürüden ayrilani kurt mu kapacak, yoksa kendimi sessiz kalmanın güvenli kollarina mi birakacagim?Zaman gösterecek..
    Æ

    YanıtlaSil