12 Ocak 2015 Pazartesi

Irene Adler

 
 
Merhaba,
 
Bu kez bir karakterden bahsetmek istiyorum. Sir Arthur Conan Doyle'un Sherlock Holmes hikayelerinde geçen bir karakter. Adı Irene Adler. Zekası, güzelliği ve yaratıcılığı sebebiyle Sherlock Holmes'un hayranlığını kazanan bir kadın.
 
Bu karakter defalarca televizyon ve sinemada canlandırılmış ancak ben dikkatinizi 2012 BBC yapımı Sherlock Holmes dizisinde Lara Pulver tarafından canlandırılmış olana çekmek istiyorum.
 

 
 
Buradaki Irene Adler karakteri üst tabaka müşterilere hizmet sunan bir Dominamatrix olarak tasarlanmış. Orijinal karakterin aksine bu karakter Amerikalı değil İngiliz. Dizide elinde Kraliyet Ailesine mensup biriyle ilişkisine ait belgeler ve daha pek çok gizli ve önemli doküman bulunduran bir karakter. Bunların hepsi şifreli bir cep telefonunda saklı. Dizide Sherlock'la aralarında ciddi bir aşk olduğu ima ediliyor.
 
 
Kimsenin entelektüel anlamda hele de cinsel anlamda ilgisini çekmeyi başaramadığı Sherlock Holmes'un aklını başından alan bu karakteri mutlaka izlemelisiniz. Ölümüyle Sherlock'u derin bir depresyona sokan ve uyuşturucu alışkanlığına geri dönmesine sebep olan bu karakter eminim aklınızı başınızdan alacak.

 
 
 
 
Kadın cinselliği, üstünlüğü ve baskınlığını son derece etkileyici bir şekilde ekrana taşıyan bu karakteri seyir listenize ekleyin derim. Baskın karakterli bir kadın olsanız dahi aşık olabileceğiniz bir karakter bence... Aman kimse duymasın!
 
Kadın üstünlüğünün farklı boyutlarında  tekrar buluşmak üzere...
 
Sevgiler,
Melissa
 
 
 

1 yorum:

  1. Kaleminize ve dilinize saglik Melissa hanim.

    Cskl8080

    YanıtlaSil