9 Ocak 2015 Cuma

Viktoria Modesta



Merhaba,
 
Bu kız bir harika! Bahsettiğim kişi Viktoria Modesta. 2012 Paralimpik oyunlarının kapanış töreninde yer alan bir sanatçı. Kadınların ne kadar cesur, güçlü ve yenilikçi olduklarının bir kanıtı. Engellilerin ise yeni ilham kaynaklarından biri.
 
 
Kendisi 1987, Letonya doğumlu. Doktorların ihmalkarlığı sebebiyle doğumdan sonra hastanelere çok defa girip çıkmasına rağmen çözülemeyen ve   kalıcı bir probleme dönüşen sol bacağını zorunluluk olmamasına rağmen kendi isteğiyle 2007 yılında dizinden itibaren kestirmiş.
 
Modellik ve şarkıcılık yapan Modesta, ailesiyle Londra'ya taşındıktan sonra müzik eğitimi almış ve şarkıcılık, tasarım ve modellik dünyasına adımını atmış.  Buradaki fetiş dünyasında kendine bir isim yapmış. 2009 yılında Londra Moda Haftasında müziği ve tasarımlarıyla sahne almış. 2010 yılında Londra'da sözleşmesi olmayan en iyi altı sahne sanatçısından biri seçilmiş. 2012 de ilk single ı yayınlanmış. 2014 yılında "Born Risky" -Riskli Doğan- isimli kampanya dahilinde çekilen bir kliple televizyonlarda boy gösteren Modesta, eski moda sıkıcı etik tartışmaların bittiğini ve engeller konusunda ancak merak, takdir ve ilham yoluyla ileri gidilebileceğini söylemiş.


 


Bir kez daha tüm dünyaya kadının gerçek gücünü ve üstünlüğünü kanıtlayan Viktoria'ya teşekkürler. Sizlerin de onu tanımanızı ve takip etmenizi isterim. Son olarak sizlerle kampanya için çekilen klibinin linkini paylaşıyorum. İyi seyirler.
 
http://youtu.be/jA8inmHhx8c
 
Sevgiler,
Melissa

1 yorum:

  1. Kadinlarin her kosulda ustunlugunun kaniti.. Tesekkurler Melissa hanim

    Cskl8080

    YanıtlaSil