9 Temmuz 2014 Çarşamba

MILF

Merhabalar,
 
 
Bu kez aklıma takılan terim "MILF". Mutlaka duymuşsunuzdur bu argo pornografik terimi. İngilizce açılımı "mother i'd like to f.ck" yani "s.k.lesi anne". Burada anneden kasıt olgunluk, yanlış anlaşılmasın. Biraz açık saçık bir ifade oldu, kusura bakmazsınız umarım. İşin aslı bu.   Sinema filmleri altyazılarındaki küfür çevirileri gibi olsun istemedim.
 
Terim, cinsel cazibesi yüksek, seksi ve arzu uyandıran, 40-50 yaşlarındaki kadını tanımlamak için kullanılıyor.
 
 
 
Bu terim ilk olarak 1990'larda internet ortamındaki haber gruplarında kullanılmaya başlanmış. Terimi popüler yapan ise 1999 yapımı "American Pie - Amerikan Pastası" filmi.
 
Bu terime benzeyen bir diğer terim ise "Cougar", yani kugar. Kedigillerden vahşi bir hayvan. Bu terim de 35-45 yaşları arasında kendinden küçük erkeklerle cinsel birliktelik yaşayan arzulu kadınlar için kullanılıyor. Terimin ilk olarak Kanada'da ortaya çıktığı söyleniyor.
 
Bazı erkeklerin olgun kadınlara daha çok ilgi duyduğu da bir başka gerçek. Anililagnia genç erkeklerin kendinden yaşlı kadınlara cinsel ilgi duyması anlamında kullanılan Eski Yunanca bir terim. Olgun kadınlarda erkeklere çekici gelen özelliklerin başında bağımsızlık ve güç geliyor. Daha sonra da tecrübe ve anlayış. Yani işin aslı erkekler bağımsız, güçlü, tecrübeli ve sahiplenici kadınları yaşlarına rağmen tercih ediyor.
 
Bu nereden aklıma takıldı derseniz, sanırım kendi yaşımla ilgili. Bildiğiniz üzere 1977 doğumluyum, yani 37 yaşındayım. Ama beni sosyal medyada takip edenler bilirler, hala yüksek topuklu ayakkabılardan, kısa etek ve taytlardan vs. vazgeçmeyenlerdenim. Açıkçası arkadaş çevremde bunun esprisini uzun süredir yapıyoruz.
 
Her zaman olduğu gibi herkesin dilediğini yaşamakta özgür olduğu bir toplum hayal ettiğimi tekrarlamalıyım. Kimin kiminle birlikte olduğu sadece onları ilgilendiren bir meseledir. Bunu böyle bırakmak herkesin mutluluğu için daha iyidir diye düşünüyorum.
 
Bir başka konuda buluşana dek sevgiler,
 
Melissa
 
 


1 yorum:

  1. Melissa hanimefendi,yuksek topuklular butun kadinlara yakismaz sadece sizin gibi kendisi ve ayaklari guzel olanlar giysinler diye dusunuyorum.37. Baharinizi yurekten kutlar'ayaklarinizi operim efendim.

    YanıtlaSil